• preko 60 godina tradicije
  • druga generacija optičara
  • samo najbolje za Vaše oči
wier sprechen deutsch

wier

sprechen

deutsch

we speak english

beszélünk

magyarul

on1

Najbolja optika u gradu

 

Kao najbolja prodavnica u gradu, mi smo posvećeni tome da nam ponuda i kvalitet rastu i mi poboljšavamo kvalitet života našim mušterijama.

Druga smo generacija koja se preko 30 godina bavi ovim poslom, a nadovezujemo se na  50-to godišnje iskustvo prethodne generacije.

Briga o Vašim očima počinje kod nas, u bliskoj smo vezi sa profesionalnim proizvođačima inovativnih proizvoda, koji odgovaraju Vašem životnom stilu.

Za Vas smo odabrali varilux, crizal, definity, airwear, thin lite, sva ova stakla predstavljaju sposobnost kompanije da odgovori na potrebe mušterija, i da im pruži stakla koja su udobna, lepo izgledaju i laka su. Essilor pripada grupi sa sedištem u parizu, international s.a.  i najveća je kompanija svetske essilor grupe.

 

Od 1990. godine bili smo u prilici da ponudimo, prvi u Srbiji, vodeće svetske marke dioptrijskih i sunčanih naočara. Počeli smo sa Cristian Dior-om, Paloma Picasso-om, Hugo Boss-om, Christian Lacroix, a odlučili da, sada, pored svih već viđenih brendova po prodavnicama u Beogradu i šire, prezasićeno tržite osvežimo potpuno novim francuskim brendom. Izabrani smo, da kao optika sa najdužom tradicijom i profesionalnim pristupom, da dobijemo distribuciju J.F. REY i BOZ , (džej ef rej i boz) koji su otišli dalje u kvalitetu i inovaciji. Trenutno smo velikoprodaja za Srbiju, Crnu Goru i Makedoniju. Kod nas mušterija ne mora da trči po svetu i traga za svojim naočarima. U prilici smo da ponudimo kompletnu katalošku prodaju najlepših naočara na svetu.

 

Još davne 1991. časopis “bazar”  među prvima objavljuje dugačku reportažu o eurooptic-u. Eurooptic je već tada pružio građanima Beograda, i šire, kompletnu uslugu na najvišem nivou, sa izborom robe kakav se nije mogao naći u našoj Zemlji. Uz takav izbor kvalitet izrade je podrazumevao stopostotnu tačnost.

Novine “politika” periodično na zadnjoj strani, i kad god se pojavilo nešto novo na tržištu, obaveštavalo bi javnost o tome.

U bazaru, od februara 2010. godine, redovni članci približavaju novi brend, J.F. REY, javnosti.

 

Ako niste dobili odgovore na sve što Vas je interesovalo o radu eurooptic-a, kontaktirajte nas, jer mi volimo kad nam se javite.

 

 

 

                                                                                      

ZAPOSLENJE

Svoju molbu možete poslati na:  eurooptic.pismo@yahoo.com

 

.
*